Fashion

Wordt de jeans die je binnenstebuiten draagt de nieuwe trend?

24 januari 2019 11:48 Aangepast: 24 januari 2019 12:04
Reverse Stitched Straight Leg Jeans Beeld © Boohoo

Als het aan de Fashion-wereld ligt, kan het allemaal niet gek genoeg. Ondanks dat we keer we op keer weer stomverbaasd naar de nieuwste trends staan te kijken, zijn we er ook weer heel snel aan gewend. Zal dat ook gebeuren met de binnenstebuiten jeans?

De 'Reverse stitched straight leg jeans' is eigenlijk gewoon een broek die je binnenstebuiten draagt. Alleen wordt deze jeans speciaal zo gemaakt. Volgens Boohoo wordt dit de nieuwe jeans-trend van 2019. "Voor het geval dat je de boodschap hebt gemist: dit is hét", schrijft het bedrijf op Twitter.   

Back To The Future 

Hierop delen ze een aantal foto's van de Reverse Jeans. Blijkbaar hebben genoeg mensen er al een mening over. "Boohoo... als ik zo'n jeans zou willen, dan draag ik mijn jeans wel gewoon binnenstebuiten", schrijft Alice op Twitter. "Is dit serieus? Zijn we echt zo hopeloos", tweet Hayley verontrustend. En Rachel tweet: "Zelf-strikkende schoenen en jeans die je binnenstebuiten draagt. #StevenSpielberg and #RobertZemeckis we zijn nog maar vier jaar verwijderd van Back To The Future deel 2."  

Of het dus echt een trend wordt moeten we nog even afwachten. De broek is te bestellen via de site van Boohoo voor iets minder dan 20 euro. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore