Viral

Jeroen van der Boom reageert op verzoek Daan: 'Hij is altijd welkom bij de Toppers'

11 januari 2019 15:05 Aangepast: 11 januari 2019 16:21
Daan Verhoof wil heel graag een liedje zingen met Jeroen van der Boom. Beeld © Editie NL | ANP

Gisteren was Editie NL bij Daan Verhoof, die viral ging met een filmpje waarin hij van Rico Verhoeven wint met armpje drukken. En de 18-jarige jongen heeft opnieuw de aandacht getrokken: dit keer met zijn droom om Topper te worden.

"Ik wil bij de Toppers en Jeroen van der Boom is mijn favoriet", vertelde Daan Verhoof enthousiast. "Maar Gerard Joling, Jan Smit en Guus Meeuwis vind ik ook heel leuk."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Daan versloeg Rico Verhoeven met armpje drukken: 'Ik heb grotere spierballen'

Daan heeft een paar jaar geleden in coma gelegen. Toen hij in het ziekenhuis lag kreeg hij een kaartje van de zanger. Hij had Jeroen van der Boom, net als Rico Verhoeven, eerder op Curaçao gezien en is al jaren fan. Daan kent zijn optredens uit zijn hoofd. Vooral het nummer 'Mag ik dan bij jou' hoort hij graag. "Dat wil ik heel graag met hem zingen. Dat is mijn droom."

'We hebben een groot hart voor dit soort mensen'

De video is op social media ruim 150.000 keer bekeken en Daan wordt overspoeld met reacties. "Daan je bent een TOPPER!!!" en "Ik wil een handtekening. Te cute", zijn een aantal opmerkingen. En de Topper zelf heeft het filmpje inmiddels ook gezien. 

"Ik ken Daan, het is een geweldige jongen", zegt Jeroen van der Boom tegen Editie NL. "Hij is altijd welkom bij de Toppers en we proberen alles altijd goed te regelen. We hebben een groot hart voor mensen met een beperking."

'Wij zijn net zo fan van Daan'

Maar de zanger moet ook realistisch zijn: "We kunnen hem niet op het podium zetten op de avond zelf. Dat kun je vergelijken met een echt gevecht met Rico Verhoeven. Dat zou veel te veel zijn voor hem."

Van der Boom belooft wel dat Daan overdag langs mag komen bij de repetities. "Hij is meer dan welkom. We zijn net zo fan van Daan, als hij van de Toppers." De moeder van Daan laat aan Editie NL weten dat hij het geweldig zou vinden en dat hij blij is met alle positieve reacties.

`