Sterk

Daan versloeg Rico Verhoeven met armpje drukken: 'Ik heb grotere spierballen'

10 januari 2019 18:36 Aangepast: 10 januari 2019 18:36
Daan toont vol trots zijn spierballen. Beeld © Editie NL

De 18-jarige Daan Verhoof stapte tijdens zijn vakantie op Curaçao op kickbokser Rico Verhoeven af en daagde hem uit voor een potje armpje drukken. Het filmpje, waarin te zien is dat hij wint, gaat viral. En dat is niet voor het eerst.

"Ik word herkend. Er zijn mensen die met me op de foto willen en om een handtekening vragen", vertelt Daan aan Editie NL. En dat is niet zo gek, want naar eigen zeggen is hij de sterkste van Nederland. En de spierballen van Verhoeven? "Die zijn kleiner dan die van mij."

Zijn filmpje is door ontzettend veel mensen bekeken. "Op YouTube en Facebook krijg ik duimpjes omhoog. Daar word ik heel blij van", vertelt Daan. Zijn moeder staat er van versteld wat hij allemaal voor elkaar krijgt. "Hij loopt op een bekend iemand af en geeft hem of haar een knuffel. Dan is het ijs gebroken en vraagt hij wat hij wil vragen."

'Ik wil optreden met de Toppers'

Het is niet de eerste keer dat Daan een hit is op het internet. Twee jaar geleden ging hij viral met een pannenkoeken-flip. "Hij kwam toen net uit een coma. Maar op zijn werk mogen jarigen kiezen wat ze willen eten. Die pannenkoek liet hij niet aan zich voorbij gaan."

En daar blijft het niet bij, als het aan hem ligt. "Ik wil een liedje zingen met Jeroen van der Boom en optreden met de Toppers", vertelt Daan enthousiast. Wie weet krijgt hij dat ook voor elkaar.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore