Ga naar de inhoud
In trouwkleding op het vliegveld

Stel ontmoet elkaar via app en trouwt bij eerste ontmoeting: 'Meteen een klik'

Sarah en Paul zijn dolgelukkig. Beeld © Sarah Elliot / Facebook

Elkaar nog maar net kennen en dan al in het huwelijksbootje stappen. De Nieuw-Zeelandse Sarah Elliot (34), die woont in Engeland, en de Brit Paul Edwards (36) durfden het wel aan nadat ze een match waren op een datingapp. Onderweg naar de huwelijkslocatie zagen ze elkaar pas voor het eerst.

Op 15 december kwam Sarah Elliot via datingapp Bumble in contact met Paul Edwards. Er volgden wat berichtjes en een week later, 22 december, spraken ze elkaar voor het eerst via de telefoon.

Een dag later was de vlam dusdanig in de pan geslagen dat ze besloten te gaan trouwen. En dat gebeurde op 25 december. Tien dagen na hun digitale 'match'. 

'Ik kan nog wel een Paul gebruiken'

Sarah was degene die als eerste een berichtje stuurde. "Ik zag zijn profiel, vond hem er leuk uitzien en was onder de indruk van zijn profiel. Hij was open en eerlijk. Omdat ik momenteel in huis woon met twee andere mannen genaamd Paul, vond ik het leuk om te sturen dat ik al twee Paul's in mijn leven heb en wel een derde kan gebruiken", vertelt ze aan Fox News

Gelukkig voor Sarah dacht Paul nummer drie er ook zo over en hij stuurde terug. "Het blijkt dat de derde Paul altijd het beste is en ik heb geen Sarah in mijn leven dus dat maakt je meteen nummer één." 

'Meteen mijn beste vriend'

Het kersverse stel besloot naar Las Vegas af te reizen voor de mooiste dag van hun leven. Daarvoor spraken ze af op Londen Gatwick, het tweede vliegveld van Londen. Gekleed in huwelijkskleding gingen ze aan boord. Elf uur laten streken ze neer in de Verenigde Staten en volgde de huwelijksvoltrekking. 

Tijdens de vlucht werd Sarah, in het dagelijkse leven nanny, toch een beetje angstig. "Het is toch wel raar. Ik had deze jongen net voor het eerst ontmoet en er was direct een klik. Paul voelde al meteen als mijn beste vriend."

'Geen roze bril'

Hoewel het er misschien wel een beetje op lijkt, denkt Sarah niet dat ze het huwelijk door een 'roze bril' bekijkt. "We weten dat het een grote uitdaging gaat worden, maar wij zijn bereid er aan te werken."

Voor Sarah is uit het niets trouwen geen typische actie. "Ik ben een logisch persoon. Dit is gekkenwerk. Mijn meeste vrienden steunen mij ook niet. Ik heb het mijn familie ook nog niet verteld. Omdat ze aan de andere kant van de wereld wonen praten we niet zo vaak met elkaar."                  

'We geloven in het huwelijk'

Paul Edwards, die werkt in de media, vindt het zelf ook wel een vreemd verhaal. "Als je mij tien dagen geleden had gevraagd of ik iemand zou ontmoeten, daarmee een gesprek zou aanknopen en met haar naar Vegas zou gaan en met haar zou trouwen zonder haar van tevoren in het echt te hebben ontmoet, dan zou ik zeggen dat je gek was." 

De man heeft twee dochters uit een eerdere relatie, 13 en 15 jaar, en moet zijn kinderen nog vertellen dat papa opeens getrouwd is. Net als zijn vrouw is hij van plan om de relatie te laten slagen. "We geloven allebei in het huwelijk."        

'Volledige openheid'

Sarah was eerder getrouwd, maar dat huwelijk duurde maar zes maanden. Ze heeft vertrouwen in haar nieuwe man omdat ze erg op elkaar lijken. "Wij doen alles voor iedereen. Ook hebben wij zo veel gemeen. Ons huwelijk gaat werken omdat wij over alles volledig open en eerlijk tegen elkaar gaan zijn. Ik heb er vertrouwen in."