Kattige boom

Voor alle dierenliefhebbers: katjes voor in de kerstboom

08 november 2018 09:42 Aangepast: 08 november 2018 10:07
Beeld © Greening Christmas Tree Parade

We kunnen gerust zeggen dat katten en kerstbomen niet altijd even goed samengaan. Een bedrijf uit China probeert de band tussen de twee te versterken, door heel veel katten in de boom te hangen.

Van een afstandje lijkt het alsof er echte witte katten in de kunstboom van de Greening Christmas Tree Parade zitten. Maar gelukkig gaat het om neppe dieren. Versierd met een gouden strik hangen ze in verschillende houdingen in de boom.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo houd jij de kat dit jaar uit de kerstboom

Misschien dat echte katten nu minder snel geneigd zijn om in de boom te klimmen. Want hoe schattig ze ook zijn, de dieren kunnen jouw prachtige boom behoorlijk vernielen. Vorig jaar vroegen we jullie om filmpjes in te sturen van katten bij de kerstboom, en dat leverde hilarische beelden op.

'Dit heb ik nodig!'

Of deze versiering ervoor zal zorgen dat jouw spar of Nordmann dit jaar gewoon blijft staan, dat kunnen we niet beloven. Op social media zijn veel mensen sceptisch. "Ik denk dat onze katten hier een trauma van krijgen", schrijft iemand. "Dit is het engste dat ik in lange tijd heb gezien", laat een ander weten.

Toch zijn er ook mensen die de kattenboom wel zien zitten. "Dit heb ik nodig! Zou het ook voor mijn hond werken?", vraagt een baasje zicht af. En: "Ik denk dat onze boom dit jaar vol hangt met ornamenten."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`