Eetfestijn

Onbeperkt friet, snacks, sauzen en housemuziek op derde kerstdag

01 november 2018 17:24 Aangepast: 02 november 2018 08:21
Beeld © Evy van Nispen

Ben je al die formaliteit tijdens de kerstdagen helemaal zat? Dan kun je derde kerstdag weer even volledig jezelf zijn. In Club Smederij kun je 'met je allerbeste vrienden aan lange, gezellige biertafels genieten van onbeperkt friet, snacks en muziek!'

Dat is volgens organisator Lennard Groenenboom precies wat je na twee kerstdagen nodig hebt. "Kerst is leuk hoor, en met familie zijn ook. Maar na twee volle dagen formeel moeten zijn, is het ook wel weer lekker om een leuke avond met je vrienden door te brengen."

Formaliteit van je af schudden 

Lennard voelde die drang zelf elk jaar en merkte dat zijn maten datzelfde gevoel hadden. "Je hebt dan gewoon zin om die formaliteit even volledig van je af te schudden."

Daarom organiseert hij op 27 december een speciale editie van Plantage B, een feest dat oorspronkelijk uit Breda komt. Tijdens deze speciale editie kun je van 20:30 uur tot 22:30 uur onbeperkt verwend worden met friet en snacks. "We hebben 15 verschillende snacks en 16 verschillende sauzen. Voor ieder wat wils dus!"

Tafels en voetjes van de vloer!

Na het 'diner' gaan de tafels van de vloer en kan er tot in de late uurtjes gedanst worden. "Dus als je al genoeg hebt gegeten tijdens kerst, kun je ook gewoon om 22:30 uur aansluiten", zegt Lennard.

Het is de eerste keer dat Lennard dit snackfestijn toevoegt aan het feest. "Ik merk dat er nu al heel leuk op gereageerd wordt, maar maandag begint de kaartverkoop pas. Dan zullen we echt zien of het in de smaak valt."

Waardering

In Breda is Plantage B ook zonder het snackfestijn al een groot succes. Tot nu toe zijn vrijwel alle edities uitverkocht. "We verwachten dat het feest ook door de Tilburgers gewaardeerd zal worden."

Het aanbod Het aanbod

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore