Proost

Wordt het een witte of rode kerst? Aldi komt met wijn-adventskalender

26 oktober 2018 09:00 Aangepast: 26 oktober 2018 09:11
Beeld © Aldi

Naast de bekende adventskalender met chocolade, zijn er tegenwoordig ook varianten met kaas, bier en seksspeeltjes. Supermarkt Aldi voegt daar nu de wijn-adventskalender aan toe.

Met de adventskalender kun je jezelf tijdens het aftellen tot kerst trakteren op een klein flesje wijn. Achter elk van de 24 hokjes schuilt 200 milliliter wit, rood, port of bubbels.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Adventskalender in opmars: nu zelfs eentje met seksspeeltjes

Waar kinderen 's ochtends niet kunnen wachten met het openscheuren van het vakje, raden we iedereen aan om deze kalender tot 's avonds te laten staan. Ook in één keer de inhoud onthullen, waar sommigen met een december kraslot de neiging toe hebben, klinkt in dit geval als een slecht plan.

2 euro per flesje

Vorig jaar werd de wijnkalender al in Groot-Brittannië verkocht. Volgens de supermarkt viel de alcoholische variant daar in de smaak. "In Nederland werd ook heel enthousiast gereageerd."

Daarom ligt de wijnkalender vanaf eind oktober ook bij ons in de schappen. Voor 49,99 is de adventskalender te koop. Omgerekend is dat ruim 2 euro per flesje, maar dan wacht er wel iedere dag een alcoholische verrassing op je.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore