Hereniging

Utrechter Edo ineens oog in oog met dubbelganger

09 oktober 2018 12:52 Aangepast: 09 oktober 2018 14:34
De dubbelgangers vlak na de ontmoeting Beeld © Twitter | Edo Plantinga

Het moet wel even schrikken zijn geweest voor de Nederlander Edo Plantinga (39). Op een zakenreis in Boekarest loopt de man plotseling tegen zijn dubbelganger aan.

"Het ongemakkelijke moment waarop je erachter komt dat je een tweeling bent die bij de geboorte gescheiden is", schrijft Edo Plantinga grappend onder de foto met zijn dubbelganger. "Ik ben degene in het witte shirt. Denk ik."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

ZIEN: Meghan Markle heeft een dubbelganger

Edo is op dit moment op een conferentie in Boekarest. Daar werd hij al direct voor zijn dubbelganger aangezien. "Er kwam een vrouw op me aflopen en die gaf me gelijk een zoen op de wang. Ik dacht: 'Oké, dit moet een vergissing zijn'." Edo had zijn lookalike op dat moment nog niet gezien.

'Leuke gesprekken'

"Vandaag kwam er iemand binnen die riep: 'Die gast lijkt op behoorlijk veel op Edo'. Toen kwam ik erachter dat er een dubbelganger rondliep", zegt de man uit Utrecht tegen Editie NL.

Na een korte zoektocht liep hij tegen zijn dubbelganger, de Zuid-Afrikaanse Greg, op. "We hebben even gepraat. Het waren leuke gesprekken en het is heel grappig om naast iemand te zitten die zo op je lijkt", lacht Edo.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore