Facebook

Wanhopige moeder doet oproep: 'Welke ziekte heeft mijn dochter?'

08 oktober 2018 16:52 Aangepast: 08 oktober 2018 16:53
Beeld © Facebook | Chantal Oosterbroek

De dochter van Chantal Oosterbroek heeft een heftige aandoening waarvan artsen niet weten wat het is: het meisje spuugt bloed en er komt regelmatig bloed uit haar neus en ogen. Via Facebook hoopt ze een diagnose te krijgen.

De foto's in dit bericht kunnen als schokkend worden ervaren

"GRAAG DELEN!!!!! HELP!!!! HELP!!!!", begint Chantal haar bericht op Facebook. Haar dochter begon twee jaar geleden bloed te spugen. Ondanks ziekenhuisopnames en onderzoeken werd niet duidelijk wat het meisje mankeerde.  

"Met handen in ons haar gingen we weer terug naar het ziekenhuis in Almere om toch te kijken of zij verder konden komen", schrijft Chantal. "Buiten het bloed spugen begon ze ook bloed uit haar OGEN te krijgen en uit haar NEUS."

'Hoop dat ons meisje geholpen kan worden'

Het meisje werd van top tot teen onderzocht en toen ze ook extreme haaruitval kreeg, is ze getest op leukemie. Ook dat bleek niet de aandoening te zijn waar Chantals dochter aan lijdt. "Na vele ziekenhuisbezoeken en onderzoeken en HEEL veel opnames staan we nu met onze rug tegen de muur!!!!!"

Chantal schrijft hoe haar dochter steeds verder aftakelt. "Dat wij toekijken hoe zij er aan onderdoor gaat is niet oké!!!!!!!!" De moeder vraagt dan ook of er iemand anders is die hetzelfde heeft meegemaakt. Het bericht is inmiddels al bijna 20.000 keer gedeeld. "Hoop dat ons meisje geholpen kan worden."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore