Verkeerde nummer

Verliefde Canadees zoekt Nederlandse Nicole en mailt 246 Nicole's om haar te vinden

11 september 2018 09:18 Aangepast: 11 september 2018 11:29
Carlos vond zijn Nicole niet, de Nicole's vonden elkaar wél Beeld © Twitter Sarah Jurassic Park

Een Canadese student was zo onder de indruk van de Nederlandse Nicole dat hij een dag na hun ontmoeting alle 246 vrouwen van de universiteit van Calgary met de naam Nicole een mail stuurde. Die actie had niet helemaal de uitkomst waar de verliefde Canadees op hoopte.

Carlos Zetina, een eerstejaars student aan de University of Calgary ontmoette de Nederlandse Nicole in de universiteitsbar en bracht haar later die avond thuis. Toen hij een dag later Nicole probeerde te bellen, bleek het telefoonnummer niet te kloppen. Deze behoorlijk duidelijke hint weerhield de verliefde Carlos er niet van om alle 246 vrouwen met de naam 'Nicole' en met een mailadres van de universiteit van Calgary te mailen. 

Vind je Nietzsche depressief?

"Als je Nicole heet en je komt uit Nederland en je bent van mening dat Nietzsche depressief is, stuur me dan een sms", zo schreef Carlos in zijn massamail aan de 246 studentes. "Trouwens, ik ben Carlos, de jongen die jou en je vriendin gisteren naar huis heeft gebracht." Om verdere misverstanden te voorkomen, zette Carlos als onderwerp 'Ontmoette je gisteren en je gaf me het verkeerde nummer' boven zijn mail. 

Helaas voor Carlos kreeg hij geen mail terug van 'zijn' Nicole, maar begonnen de vrouwen elkaar te mailen. Een aantal spraken met elkaar af en inmiddels bestaat ook de Facebookgroep met de naam "Nicole van gisteravond". 

 

Krachtig netwerk van Nicole's

De Nicole's wisten uiteindelijk ook de echte Nicole uit Nederland te vinden. Het bleek een uitwisselingsstudente te zijn die nog geen universiteitsmail van Calgary had en dus ook nooit de mail van Carlos had ontvangen. "Het krachtige netwerk van Nicole's heeft ervoor gezorgd dat we met elkaar in contact zijn. Hoop jullie te ontmoeten in de toekomst", schreef ze in een mail aan haar naamgenoten.

Volgens de Toronto Star had de Nederlandse overigens niet opzettelijk een verkeerd nummer gegeven, maar had ze per ongeluk een oud nummer gedeeld. Bovendien zouden de échte Nicole en Carlos inmiddels een date hebben gepland. 

EditieNL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`