EditieNL

Twerkende Spaanse jongen gaat viral: 'Dit is onvoorstelbaar'

28 augustus 2018 10:34 Aangepast: 28 augustus 2018 10:38
Beeld © Got Talent España

Deelnemers aan talentenjachten vermaken de jury vaak met hun zang-, dans-, en goochelkunsten. Toch keken ze achter de jurydesk van de Spaanse 'Got Talent' verbaasd toen Toni aan zijn act begon. De jongen twerkt er op los.

​In een wit shirt en een klein zwart broekje betreedt Toni, die zichzelf Toniking noemt, het podium. Als hij zegt dat hij een twerk-act gaat opvoeren kijkt de jury wat verbaasd op, maar er klinkt ook meteen gejuich uit het publiek. Als de jongen zijn shirt uittrekt en er alleen een visnet shirt overblijft, is hij niet meer te stoppen.

ZIE OOK: 13-jarig verlegen meisje blaast jury America's Got Talent omver met rockoptreden

In de anderhalve minuut die volgt twerkt de jongen staand, liggend en op zijn kop. De jongen begon drie jaar geleden met dansen en heeft alles zelf geleerd. "Ik heb heel veel filmpjes van zwarte vrouwen op YouTube bekeken", zegt hij tegen de jury. Ook voor een spagaat en een split draait hij zijn hand niet om. 

Tekst gaat verder na video

'Ik ben zwaar onder de indruk'

Na zijn optreden is de jury overtuigd van zijn talent en het publiek kan niet stoppen met klappen. "Ik ben zwaar onder de indruk. Dit is onvoorstelbaar", zegt de juryvoorzitter. Met drie van de vier stemmen gaat de jongen door naar de volgende ronde.

Op YouTube is de auditie inmiddels miljoenen keren bekeken. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore