EditieNL

Stel op vakantie overlijdt vlak na elkaar: hij aan een hartaanval, zij van verdriet

23 augustus 2018 17:14 Aangepast: 23 augustus 2018 19:27
Het strand van Hurghada Beeld © iStock

Sommige verhalen zijn zo wreed, dat je bijna niet gelooft dat ze echt gebeurd zijn. Een stel uit Groot-Brittannië was heerlijk op vakantie, toen ze uit het niets allebei te overlijden kwamen.

Wat één van de mooiste vakanties van hun leven had moeten worden, werd een nachtmerrie. John Cooper (69) en Susan Cooper (64) genoten van hun verblijf in een resort in de Egyptische badplaats Hurghada, toen John een hartaanval kreeg. Een paar uur later overleed Susan – van verdriet.

ZIE OOK: Gebroken-hart-syndroom: je hart breken, het kan écht

Nadat John het plotseling benauwd had gekregen werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed de man korte tijd later. "Zijn vrouw was zo in shock door de situatie, dat ze een paar uur na de dood van haar man ook overleed", schrijft de Daily Mail.

'Trip of a Lifetime'

Het echtpaar was op een zogenaamde "Trip of a Lifetime", georganiseerd door reisorganisatie Thomas Cook. Dat is ook het bedrijf waar John bijna zijn hele leven voor heeft gewerkt. "We zijn enorm geraakt door het overlijden van twee van onze klanten, van wie één een trouwe werknemer was", laat Thomas Cook weten.

Een collega van John reageert geschrokken op het nieuws: "We zijn een hecht team en als iemand uit de groep overlijdt, is dat hartverscheurend en tragisch. Ze gingen op de reis van hun leven, maar kwamen helaas nooit meer terug."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`