Ga naar de inhoud
EditieNL

Bruidspaar maakt trouwfoto's in de supermarkt waar ze elkaar ontmoetten

Beeld © ByDianne Fotografie

Veertien jaar geleden leerden Tim en Brigit Reijmer elkaar kennen op de vlees- en kaasafdeling van de Albert Heijn in Zevenaar. Zaterdag stapten de twee in het huwelijksbootje en lieten ze hun romantische kiekjes schieten in dezelfde kruidenier.

Tim Reijmer werkte op de slagersafdeling, Brigit werd zijn collega bij de kazen. "Vanaf de eerste dag dat ze bij de Albert Heijn kwam werken hadden we een klik. We vulden elkaar goed aan en hadden veel lol", zegt Tim tegen Editie NL. 

ZIE OOK: Blowjobbruidsfoto gaat viral, fotograaf kijkt er niet meer van op

Brigit had een relatie met een andere jongen en zij en Tim waren gewoon bevriend. "Iedere vrijdagavond moesten we de winkel samen afsluiten. Ik zei dat ze altijd zoveel praat. Later begreep ik dat dat kwam omdat ze me leuk vond."

'Het was een sprookje'

In de jaren na hun samenwerking bleven Brigit en Tim elkaar via een gemeenschappelijke vriend zien. "Haar relatie ging op een gegeven moment uit, maar andere jongens hadden een oogje op haar. Ik durfde daarom niet op haar af te stappen." Een tijdje later sloeg de vonk toch over en kregen de twee een relatie.

Zaterdag stapte het supermarkt-koppel in het huwelijksbootje. "Het was een sprookje. We zijn twee jaar bezig geweest met de voorbereidingen en we wilden geen traditionele bruiloft", zegt Tim. En dat werd het dan ook niet: het kersverse paar liet de trouwfoto's niet in een kleurrijk landschap maken, maar tussen de schappen van de Albert Heijn.

Tekst gaat verder na foto | ByDianne Fotografie

Miniatuurvoorbeeld

'Door het gangpad gedanst'

"We zijn met de trouwauto naar de supermarkt gereden. Daar stond de filiaalmanager ons samen met oud-collega's op te wachten." De manager nam Brigit en Tim mee naar de kaasafdeling waar de foto's zijn genomen. "Mensen keken raar op toen ze ineens iemand in een trouwjurk door de winkel zagen lopen."

En het bleef niet bij foto's: het paar heeft door het gangpad gedanst en slagershoedjes opgezet. "Dit heeft zoveel toegevoegd aan onze trouwdag. Als we het over zouden doen, zouden we het op precies dezelfde manier doen."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Bron: Editie NL