EditieNL

Vrienden maken actiefilm om camper te verkopen: 'Mission Solved gaat viral'

10 augustus 2018 17:20 Aangepast: 13 augustus 2018 02:22
Beeld © Mission Solved

Een online advertentie met een pakkende tekst, dat vond Job van der Wal uit Vlissingen niet genoeg voor de verkoop van zijn Fiat 600 camper. Samen met twee vrienden schoot hij een heuse actiefilm, inclusief achtervolgingen en gevechtsscènes.

Job van der Wal woonde de afgelopen jaren in een camper, maar was er wel klaar mee. De camper moest verkocht worden en dan niet op de traditionele manier. Samen met vrienden Rinke Slump, die in het dagelijks leven bedrijfsfilms maakt, en acterend vriend Bart Meijer, die altijd hoort dat hij op Tom Cruise lijkt, besloot Job een actiefilm te maken. 

"We zijn een paar keer voor de lol bij elkaar gekomen, hebben wat vrienden en kennissen met mooie auto's en motoren gebeld en zijn gaan filmen", zegt Rinke tegen Editie NL. "Eerst zaten we te denken aan een minuut, maar uiteindelijk is het een video van 3,5 minuut geworden!"

Bekijk de film hier:

'Ontzettend blij met het eindresultaat'

Na acht draaidagen was 'Mission Solved' af: "We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en we zijn heel blij dat iedereen mee wilde werken", zegt Rinke. 

De film staat pas twee dagen online en is al meer dan 4000 keer bekeken. De trailer die Job maakte heeft inmiddels al 10.000 views. "Het is ongekend. We waren al blij geweest als een paar mensen de video zouden kijken, maar we worden nu overspoeld met reacties. Mission Solved gaat echt viral."

Camper nog niet verkocht

En er is goed nieuws voor iedereen die wil kunnen zeggen dat zijn of haar camper is gebruikt voor een actiefilm: de Fiat 600 staat nog te koop en voor 26.000 euro kan hij van jou zijn.

Rinke weet zeker dat het voertuig binnenkort niet meer van Job is: "Met dit eindresultaat weet ik zeker dat het Job gaat lukken om de camper te verkopen."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`