EditieNL

Jumbo mengt chocolade crispies met pinda-variant en haalt product uit de winkel

10 augustus 2018 15:15 Aangepast: 10 augustus 2018 15:18
Beeld © Jumbo

Supermarkt Jumbo heeft per direct alle chocolade crispies uit de schappen gehaald. Door een productiefout werden de gewone snacks vermengd met de chocoladeballetjes met pinda. Dit is gevaarlijk voor mensen die allergisch zijn voor pinda's.

Door een fout in het productieproces van Jumbo zijn per ongeluk chocolade crispies en chocolade crispies met pinda samen verpakt. "Dit kan een gevaar vormen voor mensen met een pinda-allergie", schrijft Jumbo op Facebook.

ZIE OOK: Pinda-allergie de wereld uit?

De supermarkt heeft de chocolade crispies daarom per direct uit de schappen gehaald. Mensen die niet allergisch zijn voor pinda's, kunnen de snack volgens Jumbo gewoon eten.

Tekst gaat verder na post

'Klanten krijgen geld terug'

klanten die de 'knapperige rijstbolletjes met melkchocolade en een suikerlaagje' al in huis hadden gehaald en er nu van af willen, kunnen het product terug brengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug, zonder dat ze hiervoor een aankoopbewijs hoeven te laten zien.

Als je vragen hebt over de chocolade crispies, kun je bellen of mailen met de klantenservice van Jumbo. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

`