EditieNL

Thuiswerken wordt pas echt leuk met dit bureau voor je bed

09 augustus 2018 12:33 Aangepast: 09 augustus 2018 12:46
Beeld © Bedchill

Lig jij 's ochtends lang in je bed omdat je geen zin hebt om eruit te gaan? Wat nou als je helemaal niet hoeft op te staan om te gaan werken, dacht de Franse ondernemer Constant Ducos. Hij ontwikkelde een bureau waarmee je in je bed kunt ontbijten, werken en chillen.

Het bureau, genaamd Bedchill, past precies over je bed en is in hoogte verstelbaar. Hij rijdt over de grond en komt in drie verschillende maten (klein, normaal en groot) en vier verschillende kleuren (wit, zwart, grijs en hout). 

Speakers en ledlampen

De Bedchill (vanaf 172 euro) is te koop in zowel een basis- als plusversie. Het basisbureau heeft verhoogde randen waardoor dingen niet van het bureau in je bed kunnen vallen, zoals pennen of je telefoon. Ook heeft het basisbureau twee grote laden om spulletjes in te doen. Je rijdt het bureau dan eerst naar voren om één van de laden open te doen. 

Miniatuurvoorbeeld

In de laden kun je al je spulletjes kwijt. (beeld: Bedchill)

De plusversie (vanaf 372 euro) heeft ingebouwde stereospeakers die via bluetooth muziek afspelen. Je kunt bijvoorbeeld je laptop via bluetooth aan de speakers verbinden om zo een video te kijken. Ook zijn er vier usb-poorten en stopcontacten, zodat je al je apparaten kunt opladen. Als laatste heeft de plusversie twee ingebouwde ledlampen waarvan je de kleur zelf kunt instellen. 

Naar Nederland

Op Kickstarter heeft Ducos al bijna twee ton opgehaald, terwijl hij aanvankelijk maar 20.000 euro wilde ophalen. Honderden kopers zien het bureau van de Franse bedenker wel zitten, en Bedchill wordt dan ook naar allerlei landen gestuurd.

LEES OOK: Aan dit bureau werk je terwijl je ligt

Zo ook Nederland. De verzendkosten zijn echter niet mals: je betaalt een dikke 50 euro om het bureau naar jou toe te krijgen. Daarvoor belooft Ducos wel dat je geen importkosten hoeft te betalen. 

Miniatuurvoorbeeld

De gezelligheid spat er vanaf. (beeld: Bedchill)

Voor een tweepersoonsbed (140/160 centimeter) betaal je dan 196 euro voor de basisveriant of 362 euro voor de plusversie, exclusief de ruim 50 euro verzendkosten. Het bureau zou dan tussen december en februari moeten worden geleverd.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore