EditieNL

Zoon verrast ouders na vakantie met bierkratten-doolhof: 'Hij gaat nu op kamers!'

31 juli 2018 10:30 Aangepast: 31 juli 2018 13:12
Kom je thuis van vakantie, vind je een doolhof in je tuin Beeld © Facebook Bob Snoeren

Stel je voor: kom je terug van vakantie moet je je eerst een weg banen door bergen bierkratten in je eigen voortuin. Het overkwam Jos en Daniëlle Snoeren uit Tilburg die door hun thuisgebleven zoon Bob op deze manier werden 'verrast'.

Als Jos en Daniëlle Snoeren op maandagavond vanaf hun vakantieadres in Italië terugkeren in Tilburg weten ze niet wat ze zien. Het is in ieder geval niet hun huis, maar een zwarte plastic toren in hun tuin. Zodra Daniëlle de auto uitstapt ziet ze dat zoon Bob met zijn vrienden een doolhof heeft gebouwd.

1717 bierkratten, zijn vrienden en een halve dag tijd had Bob (23) nodig om het doolhof zonder uitgang te bouwen. "Er zit geen einde  aan. Ze blijven constant rondjes lopen", zegt Bob tegen Omroep Brabant.

'Hij gaat nu op kamers'

Hoewel Danielle haar zoon lachend in de armen valt, roept ze wel dat het hoog tijd is dat Bob kamers gaat. "Ik ga zelf wel op zoek. Als is het een hok, kan me niets schelen, hij gaat op kamers."

Verrast hoefden Jos en Daniëlle eigenlijk niet te zijn. Vorig jaar 'verraste' Bob zijn ouders bij thuiskomst ook al een keer. Toen maakten hij met zijn vrienden een kasteel van bananendozen en stak hij vuurwerk af zodra zijn ouders de straat in kwamen rijden.

Nieuwe plannen maken

Dat dit ook niet de laatste keer is dat Bob een spectaculaire thuiskomst organiseert, zoveel is ook duidelijk. "We gaan weer terug naar de tekentafel", zegt hij tegen Omroep Brabant. Maar waarschijnlijk zal hij die nieuwe plannen wel ergens op zijn nieuwe kamer moeten uitwerken.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore