Ga naar de inhoud
EditieNL

Broeken, spijkerjassen en bandana's: McDonald's komt met jaren '90 kledinglijn

Beeld © McDonald's

Dat de McDonald's niet alleen vette snacks verkoopt, dat wisten we al een tijdje. Toch lijkt de fastfoodketen nu echt zijn opmars naar Parijs en Milaan te hebben gemaakt: donderdag verschijnt de heuse 'McDelivery Collection 2018'.

Vanaf overmorgen liggen joggingbroeken, t-shirts en tassen van de nieuwe McDonald's-collectie in de winkel. De McDelivery Collection 2018 gaat met de kleding naar eigen zeggen terug naar de jaren '90.   

ZIE OOK: FEBO komt met een snackshirt en een snacktasje

McDonald's noemt de nieuwe kledinglijn dan ook de 'Throwback Collection', vanwege de retro look die de artikelen hebben. Het ontwerp is volledig gebaseerd op de mode en stijl van de negentiger jaren.

De T-shirts uit de nieuwe collectie

Miniatuurvoorbeeld
De fanny packs uit de nieuwe collectie

Miniatuurvoorbeeld

Onesies, truien en kussenslopen

Het is niet de eerste keer dat het Amerikaanse bedrijf zich in de wereld van de mode stort: McDonald's verkocht vorig jaar al onesies, truien en kussenslopen. Ook andere fastfoodketens, zoals FEBO en KFC, verkochten eerder al kleding en sieraden. 

De joggingbroek uit de nieuwe collectie

Miniatuurvoorbeeld

De kleding kan niet gewoon in de winkel besteld worden, maar wordt alleen via Uber Eats bij je thuis bezorgd.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl: