EditieNL

Nederlandse filmmaker gedraagt zich 'als aap' voor Jessica Biel en Justin Timberlake

17 juli 2018 13:42 Aangepast: 18 juli 2018 10:19
Max Moszkowicz (rechts) herkende het wereldberoemde stel eerst niet Beeld © ANP foto / Facebook

Filmmaker Max Moszkowicz stond gisteren een defecte draaimolen 'als een aap in elkaar te rossen’ onder het toeziend oog van niemand minder dan de wereldberoemde actrice Jessica Biel. Pas toen haar man Justin Timberlake er bij kwam staan, wist Moszkowicz met wie hij te maken had. 'Ze had zo voor een bakfietsmoeder uit Amsterdam-Zuid kunnen doorgaan.'

Moszkowicz kan er inmiddels smakelijk om lachen. De documentairemaker, die zijn avontuur op Facebook uit de doeken doet, dacht gisteren een rustige papadag in het Vondelpark te besteden. Totdat zijn zoontje een bak zand over zichzelf en zijn vader gooide. Naar het treintje dan maar, dacht Moszkowicz. Maar die deed het niet. Ook de draaimolen komt niet in beweging nadat hij een euro in het apparaat heeft gegooid.

Let me manhandle this

Tegen 'een Amerikaanse moeder' die ook bij de draaimolen staat, uit Moszkowicz zijn frustratie. "Ik zeg: This one isn't working either and it ate my Euro. De wissel knop doet het ook niet. Ik zeg: Let me manhandle this thing for a second. En ik geef er een paar rossen op. De dame zegt: oh my... En kijkt me wat ongemakkelijk aan", schrijft Moszkowicz.

Als een gewoon mens

"Ik had echt niet door dat dit Jessica Biel was", zegt Moszkowicz tegen Editie NL. "Ze zag er heel normaal uit. Als een gewoon mens, met wat rimpeltjes enzo. Het had zo een bakfietsmoeder uit Amsterdam-Zuid kunnen zijn." Het viel de filmmaker wel op dat de hele tijd een enorme "blanke bonk" om de vrouw hing die hen in de gaten hield.

Maar pas toen er een man met een baardje en "een wel heel bekend gezicht" bij de vrouw en het jongetje voegde, begon er bij Moszkowicz iets te dagen. "Dames en heren, ik heb vandaag op een speelautomaat staan rossen als een Neanderthaler in het bijzijn van Jessica Biel en Justin Timberlake", schrijft hij op Facebook.

Strontvervelend

Op dat moment besluit de filmmaker 'geen kleur te bekennen' en stug vol te houden dat hij hen niet herkent. "Ik weet hoe strontvervelend het kan zijn als mensen de hele tijd iets van je willen en met je op de foto willen. Dus ik wilde hen verder met rust laten."

Justin Timberlake, die maandagavond in een bijna uitverkocht Ziggo Dome stond, en Jessica Biel leken niet heel erg onder de indruk van zijn tirade. "Ze slenterden rustig rond, aten wat en toen ze wegfietsen riep ze nog naar me: 'Have a good one!'"

Justin Timberlake gisteravond tijdens zijn optreden in Ziggo Dome

Miniatuurvoorbeeld

Nauwelijks getuigen 

Helaas voor Moszkowicz waren er nauwelijks getuigen van het voorval en heeft hij er geen bewijs van. "Aan de andere kant: als ik meteen had geweten dat zij het waren, had ik me waarschijnlijk niet als een aap gedragen."

Daarom besloot Moszkowicz op Twitter toch nog toe te geven aan Jessica Biel dat hij hen had herkend. "Thank you for your patience and succesfully trying to get it started. I hope i didn't scare your kid. It was way to late when i realised who you are."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore