EditieNL

Alles voor de foto: Instagrammodel aangevallen tijdens fotoshoot tussen de haaien

11 juli 2018 13:00 Aangepast: 11 juli 2018 13:13
Katarina Zarutskie wordt gebeten door een haai

Zwemmen tussen de haaien voor een mooie foto op Instagram. De 19-jarige Katarine Zarutskie zal het niet snel weer doen. Het Instagrammodel verloor bijna haar arm toen ze werd gebeten door een 'onschuldige' verpleegsterhaai.

Katarina Zarutskie dreef rustig in de oceaan bij de Bahamas toen haar arm ineens naar beneden werd getrokken. Het 19-jarige Instagrammodel werd gegrepen door een relatief onschuldige verpleegsterhaai.

ZIE OOK: Wedden dat jij dit niet durft? Russisch model riskeert leven voor perfecte foto

'Voelde zijn tanden in mijn huid'

"Hij had mijn pols in zijn mond en ik voelde dat hij zijn tanden in mijn huid zette", vertelt Zarutskie aan NBCnews. "Ik werd een paar seconden onder water getrokken, ik heb toen zo snel als ik kon mijn pols uit de bek van de haai getrokken."

Miniatuurvoorbeeld

Katarina Zarutski in gelukkiger tijden

Verpleegsterhaai kan bijten

De verpleegsterhaaien zijn relatief onschuldig, maar kunnen wel degelijk bijten. Ze zien dan per ongeluk handen of vingers aan voor voedsel. 

Miniatuurvoorbeeld

De verpleegsterhaai heeft de arm van Zarutskie vast

Voor altijd littekens

Zarutskie is nadat ze uit het water kwam meteen naar een ziekenhuis gegaan. "De dokters denken dat ik nog steeds stukken haaientand in mijn arm heb en voor altijd littekens zal houden", vertelt het Instagrammodel. 

Ze maakt zich daardoor wel zorgen over de toekomst van haar prille modecarriere. "Maar ik prijs me gelukkig dat ik nog steeds mijn arm en mijn leven heb."

Miniatuurvoorbeeld

In de arm van het model zitten nog stukken haaientand

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Editie NL
`