EditieNL

'Zijn ze naakt?' Strandfoto zorgt voor veel verwarring op het internet

11 juli 2018 08:44 Aangepast: 11 juli 2018 09:04
Zie jij het wel? Beeld © 9GAG

Een gezellig vakantiekiekje is een heuse hersenkraker geworden. Een foto waarop een man en vrouw op het strand naast elkaar zitten, gaat al een paar dagen viral. Zie jij wie in welke positie zit?

"Ligt het aan mij, of zit die gast in z'n blootje?" en "het lijkt alsof een naakt iemand aan het squatten is", zijn een paar reacties onder de foto die 9GAG op haar website zette. "Het duurde zeker een minuut voordat ik doorhad hoe de foto in elkaar zat", reageert een ander.

Tekst gaat verder na foto

Miniatuurvoorbeeld

Voor iedereen die het niet ziet, geven we de uitleg. Nee, de man en vrouw zijn beiden niet naakt. Nee, de man zit niet op haar rug. Het is eigenlijk best simpel: de vrouw, in zwart badpak, ligt op haar buik links van de man. De man zit, hoogstwaarschijnlijk in kleermakerszit, rechts van haar. Zie je het nu wel?

Knuffelfoto

Het is niet voor het eerst dat een onschuldige foto van een man en een vrouw viral gaat. Eind mei zorgde deze knuffelfoto voor nogal wat onduidelijkheid op het internet.

Door de hoek van waaruit de foto is genomen, is het namelijk niet meteen duidelijk welk hoofd bij welk lichaam hoort. De man die de foto op Twitter plaatste, schreef eronder: "Eerst dacht ik dat hij hoge hakken aanhad." 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore