EditieNL

Trotse vader laat dochter in helikopter naar eindfeest brengen

13 juni 2018 11:46 Aangepast: 13 juni 2018 14:29
Chayenne en een vriendin stappen uit de helikopter. Beeld © Sam Rebel

Chayenne Rebel heeft, net als zoveel anderen, eindexamen gedaan. Vanmiddag hoort ze of ze geslaagd is. Gisteravond ging ze naar het eindgala van haar school, in stijl. Haar vader Sam had een helikoptervlucht voor haar geregeld.

Het ontstond als grapje, vertelt Sam Rebel aan EditieNL. "Een vriend van me is helikopterpiloot, zo had ik een ingang." Maandenlang was hij bezig met het regelen van de vlucht, een verrassing voor zijn dochter.

Alles voor dochter

"De provincie, de gemeente, iedereen moest op de hoogte zijn en akkoord gaan." Gisteren was het dus zover, de verrassing was geslaagd. "We brachten haar in een leuke auto naar het vliegveld, vanaf daar vlogen ze naar het bal van SGL in Lelystad."

Miniatuurvoorbeeld

Chayenne en een vriendin arriveerden als enige per heliktoper. "Het is niet alsof we heel rijk zijn, ik heb gewoon gebruik gemaakt van mijn netwerk. Goedkoop was het ook niet, maar ik heb dit wel over voor mijn dochter", vertelt Sam trots. 

Vanmiddag uitslag

Nu is het nog afwachten of ze geslaagd is. "Chayenne heeft er zelf vertrouwen in, dus wij ook."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Scherper door examenpil

 

 

EditieNL
`