EditieNL

Politiehond Bumper is het beste dier op social media: 'Hij heeft ruim, ruim, ruim gewonnen'

08 juni 2018 09:46 Aangepast: 08 juni 2018 11:17
Bumper en zijn baasje bij de uitreiking van The Best Social Awards Beeld © ANP

Grote kans dat politiehond Bumper vandaag extra veel brokken krijgt. Gisteren werd de viervoeter uitgeroepen tot het beste dier op social media. Zijn baasjes zijn supertrots.

​Politiehond Bumper van de eenheid Rotterdam heeft gisteravond de award voor het beste dier op social media ontvangen. De hond kreeg de prijs bij de uitreiking van The Best Social Awards.

Op Instagram heeft Bumper bijna 12.000 volgers en ook de video’s op het YouTube-kanaal van de hond worden goed bekeken. De fans van de politiehond worden gekscherend 'bumperklevers' genoemd.

Tekst gaat verder na tweet

'We zijn supertrots!'

​Op Facebook bedanken zijn baasjes iedereen die op de hond heeft gestemd. Want naast een vakjury mochten ook mensen thuis hun favoriete dier kiezen. "Bumperklevers, hartsitkke bedankt. Zonder jullie hadden we deze award niet gewonnen", zegt de agent.

"De bumperklevers hebben ervoor gezorgd dat hij echt ruim, ruim, ruim gewonnen heeft. We zijn super trots!"

Fiep The Kittycat en Claire The Bullterrier

Ieder jaar worden de prijzen voor de beste en leukste accounts uitgereikt. Dit jaar was er voor het eerst een dierencategorie. De politiehond moest het onder andere opnemen tegen Fiep The Kittycat en Claire The Bullterrier.

​Andere winnaars bij The Best Social Awards zijn onder andere StukTV voor 'Beste YouTuber', het Insagramaccount van NOS Kort voor 'Beste Nieuwspagina', en Boswachter Tim voor 'Beste Twitteraar'.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore