EditieNL

Vrouw bestelt eten in de hoop dat de bezorger een spin voor haar vangt

04 juni 2018 10:21 Aangepast: 04 juni 2018 11:21
Deliveroo bezorger Joe is de held van de dag Beeld © Twitter.com/demiswn

Wat doe je als je alleen thuis bent je en als de dood bent voor spinnen? Je kunt het huis uit vluchten in de hoop dat het monster uit zichzelf vertrekt. Of je doet wat de Britse Demi deed. Eten bestellen in de hoop dat de bezorger je komt redden.

Demi wist zich afgelopen week geen raad. Er zat een spin in haar huis en ze is zelf zo bang voor spinnen dat ze hem niet weg durfde te halen. In een wanhoopspoging stuurde ze bezorgdienst Deliveroo een berichtje. "Hallo, dit is een gekke vraag maar ik ben enorm bang voor spinnen. Er zit er eentje in de hal voor mijn deur. Als ik eten bestel via Deliveroo, kan de bezorger dan misschien de spin verwijderen?"

tekst gaat verder onder de afbeelding

Miniatuurvoorbeeld

De bezorgdienst is de beroerdste niet en stuurt meteen een berichtje terug. "Hoi Demi, je kunt het de bezorger vragen, maar er is wel een kans dat de bezorger banger voor spinnen is dan jij."

Bezorger Joe is een held

Gelukkig voor Demi bleek de bezorger 'Joe' een dappere held. Hij was niet te beroerd om de studente te helpen. Zijn heldenactie is inmiddels een hit op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Bezorger Joe hielp Demi uit de brand. Hij ving een spin voor haar. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore