Gezin

Beelden gelekt van striptease met slagroom in kinderdagverblijf

29 mei 2018 14:40 Aangepast: 30 mei 2018 08:52
Het moment waarop de mannelijke collega slagroom over de vrouw spuit Beeld © de Telegraaf

Op de uitgelekte beelden is te zien hoe een gespierde werknemer van kinderdagverblijf Jolie in Utrecht slagroom over een vrouwelijke collega spuit, terwijl andere collega's juichend toekijken. Even later likt de jarige jet de slagroom van de borst van de man.

Vorige week kwam kinderdagverblijf Jolie in opspraak, omdat er tijdens opvangtijden een striptease zou zijn uitgevoerd door een mannelijke beroepskracht. De GGD spreekt in een rapport van grensoverschrijdend gedrag en wijst op de voorbeeldfunctie van de werknemers. 

ZIE OOK: Kinderdagverblijf reageert op 'striptease' met slagroom: 'Uit de hand gelopen kantoorgrap'

Editie NL heeft uitgebreid contact gehad met directeur Hanny Reuser van Jolie, die vorige week nog beweerde dat er geen slagroom zou zijn gelikt en noemde de striptease 'een uit de hand gelopen kantoorgrap'.

Op een gelekte video van de striptease, die de Telegraaf in handen kreeg, is duidelijk te zien dat er wel met slagroom wordt gespoten en deze ook wordt afgelikt. Hoe de beelden in handen zijn gekomen van de krant, is niet bekend. Eerder is de video getoond in een gesprek met de gemeente Utrecht.

Bekijk hier de beelden (via de Telegraaf):

Geklap en gejuich

Met 'You can leave your hat on' van Joe Cocker op het digibord op de achtergrond, krijgt de werkneemster, die voor de gelegenheid een feestmuts op heeft gezet, de striptease.

Haar collega's aanschouwen de show met geklap en gejuich. Een aantal van hen kan het niet laten om ook een likje van de torso van de man te nemen.

In een reactie aan Editie NL laat Jolie weten het jammer te vinden dat de video is gelekt. Het kinderdagverblijf wil verder niet op het voorval ingaan, maar benadrukt dat ze de impact voor alle betrokkenen betreurt.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore