EditieNL

Met je hond naar de escaperoom: het kan in Brabant

25 april 2018 16:24 Aangepast: 25 april 2018 16:43
Beeld © Getty Images

Ben je al met je hond naar de bioscoop geweest? En zijn jullie al uitgekeken op het hondencafé in de buurt? Dan is de escaperoom voor hond en baas misschien wel wat voor jou.

Een frisse wandeling met je viervoeter is zó 2017, een modern baasje pakt het veel avontuurlijker aan. Hij gaat met zijn hond naar de film of drinkt een drankje in een hondencafé of bezoekt samen een escaperoom. Dat laatste kan binnenkort in Hilvarenbeek.

Tijdens het 'Animal Event' in de Beekse Bergen kan je binnenkort samen met je hond ontsnappen uit verschillende themakamers.

Ontsnappen

Op de Facebookpagina van het event is te lezen dat hond en baas samen de uitdaging aan moeten gaan. "Houden jij en je hond wel van een uitdaging? Los dan met elkaar de meest uitdagende puzzels en opdrachten op en ontsnap uit de verschillende gethematiseerde kamers."

"Bezoekers met hun viervoeters doorlopen vier themaruimtes, waar ze door slim samen te werken en puzzels op te lossen binnen een vastgestelde tijd proberen te ontsnappen."

Het Animal event is 4, 5 en 6 mei in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore