EditieNL

Sekspoppenbordeel in België geopend: '50 euro voor een half uur'

16 april 2018 12:00 Aangepast: 16 april 2018 14:19
3 sekspoppen van het Premium Sex Doll House Beeld © Dolls.be

"Fantasie wordt waarheid" staat er op de homepage van het eerste sekspoppenbordeel van België. Het Premium Sex Doll House is sinds vorige week geopend en heeft de eerste klanten al mogen verwelkomen.

Het poppenbordeel zit in het huis van eigenaar Fabrice Jacobs. Hij bouwde hiervoor zijn eigen woonkamer om tot ruimte om zijn klanten te ontvangen. In de daarnaast gelegen kamer kunnen klanten op bezoek bij de poppen Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda en Sabrina.

Op de site is te lezen dat de poppen voor de klanten klaar liggen in de door hen gekozen outfit. Ook kunnen klanten vooraf de gewenste positie van de pop doorgeven. Voor een half uurtje betalen klanten 50 euro. Wil je anderhalf uur met een sekspop doorbrengen dan ben je 120 euro kwijt.

tekst gaat verder onder de afbeelding

Miniatuurvoorbeeld

sekspop Linda

Buren vinden het grappig

Voordat Jacobs zijn poppenbordeel begon, had hij een groothandel in schoonmaakproducten. "Mijn 25-jarige zoon liet me een krantenartikel over poppenbordelen zien. Hij vroeg me waarom ik niet zoiets zou doen, dus heb ik me hierop gestort. Ik heb mijn buren trouwens ook op de hoogte gebracht. De meesten vonden het wel grappig, vertelt Jacobs aan dagblad La Derniere Heure.

Jacobs zou zijn collectie ook graag nog uitbreiden: "Met een mannelijke pop, om ook mensen met andere voorkeuren te kunnen bedienen. En in de toekomst misschien ook een pop die kreunt en praat."

Hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk voor Jacobs: "Ik maak er een erezaak van om de hoogste standaard qua hygiëne aan te houden. Onze poppen worden na élk gebruik gereinigd en gedesinfecteerd." Jacobs doet dit met een speciaal bad voor de poppen.

Daarnaast raadt Jacobs klanten aan om een condoom te gebruiken: "Die stellen we altijd gratis ter beschikking. En ik stel vast dat de eerste klanten daar ook gebruik van hebben gemaakt."

Duitsland heeft sinds vorig jaar al een poppenbordeel. In Dortmund 'werken' 11 uit Japan geïmporteerde, levensechte sekspoppen. De klanten staan volgens de eigenaar in de rij voor de 11 siliconenprostituees. 

Poppenbordeel in Nederland

Ook in Nederland bestaan er plannen voor een poppenbordeel. Johan Vlemmix, de meest bekende importeur van sekspoppen, denkt dat we niet lang meer hierop hoeven te wachten.

"Ik heb al aan verschillende ondernemers in Nederland geleverd. Let maar op, straks schieten ze ook in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Waarschijnlijk kunnen we binnenkort de eerste in Nederland verwelkomen."

1750 euro

De toenemende populariteit van de sekspop heeft volgens Vlemmix veel met de stand van de techniek te maken. "Poppen worden steeds geavanceerder, voor 1750 euro heb je al een goede pop in huis." 

Vlemmix heeft zelf nog geen plannen voor een bordeel. "Ik heb er over nagedacht, maar ik vond het niet helemaal passen bij mijn imago. In eerste instantie wilde ik iets met zorgrobots doen, maar dit liep niet. Daarom ben ik in de markt van sekspoppen gestapt." 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl: