EditieNL

Heinz doet mayonaise en ketchup in één fles: 'mayochup'

13 april 2018 13:57 Aangepast: 13 april 2018 14:04
Beeld © Heinz

Mayo of ketchup: wat eet jij bij je friet? Sommige mensen nemen beide sauzen, en mengen ze het liefst ook nog op hun bord. Voor die mensen komt Heinz met de uitvinding van het jaar 'Mayochup'. Hun volgers op Twitter mogen beslissen of die saus er ook echt komt.

Het begon allemaal met een simpele tweet van de sauzenfabrikant: 'Willen jullie #mayochup in de winkel? 500.000 stemmen voor, en we brengen het uit'. En daar werd enorm op gereageerd. 

Imiddels zijn er bijna 700.000 stemmen uitgebracht, waarbij 55 procent van de mensen 'ja' heeft gestemd. De poll loopt nog tot 15 april, en dan maakt het bedrijf een beslissing. Het lijkt er wel op dat de saus in eerste instantie alleen in Amerika wordt uitgebracht.

Ketchonaise

Sommigen noemen de Mayochup 'een droom die uitkomt', maar anderen lijkt het niks of zeggen dat er al andere merken zijn die dit maken. Verder zijn er veel mensen die vinden dat de naam anders moet, Daarom heeft Heinz besloten om de Twittervolgers ook te laten stemmen over de naam als het product er komt. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore