Ga naar de inhoud
EditieNL

Strip- en paaldansclub te koop: 'Met al die strippers is het wel een snoepwinkel'

Beeld © Bron: Casper van Dort

Wil je je kantoorbaan inruilen voor een nieuw avontuur? Dan is de Haagse stripclub Breeze misschien iets voor jou. De club die in 2000 door pornodiva Kim Holland werd begonnen, staat namelijk te koop.

Voor slechts 300.000 euro kun jij de nieuwe eigenaar worden van deze club vol drank en blote vrouwen. De koper krijgt volgens de omschrijving: "Een schitterende nachtclub met erotisch entertainment, waar de gasten kunnen genieten van spectaculaire paaldans én striptease shows."

Gezinsleven

De Haagse stipclub wordt veel bezocht door vrijgezellenfeesten, maar is volgens de eigenaren ook in trek onder stellen en oudere bezoekers. De huidige eigenaren Johan en Jeanette Breemer hebben de club te koop gezet omdat het moeilijk is te combineren met hun gezinsleven.

Johan: "Je maakt enorm lange dagen en ligt vaak om 5 uur 's nachts in bed. Als je dan om 9 uur weer op moet voor een voetbalwedstrijd van je kind is dat erg pittig." Het stel heeft twee zoons van negen en vijf. 

tekst gaat verder onder de Facebook-post

Snoepwinkel

De nieuwe eigenaar moet zich volgens Johan niet te snel laten afleiden. "Het is hier met alle paaldanseressen en strippers natuurlijk wel een snoepwinkel. Je moet als man dus wel sterk in je schoenen staan om deze zaak te runnen." 

Johan zou zijn club het liefst verkopen aan een ander stel. "Dat werkt het beste. De vrouw doet dan het contact met de paaldanseressen en de man meer het zakelijke gedeelte."

Inboedel en klantenbestand

De nieuwe eigenaar wordt voor de aankoopprijs geen eigenaar van het pand. "Het gaat puur om de bedrijfsvoering, de klantenkring en de vergunning en die is redelijk uniek." In Nederland hebben maar drie clubs een dergelijke erotische vergunning voor stripteases en paaldansacts.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Bron: Editie NL