EditieNL

Lillian (78) en Harold (83) besluiten 50 jaar na scheiding opnieuw te trouwen

03 april 2018 09:56 Aangepast: 03 april 2018 15:47
Archieffoto Beeld © iStock

Harold Holland en Lillian Barnes gingen een halve eeuw geleden uit elkaar. Op een reünie in december besloten ze dat ze hun laatste jaren toch weer samen door willen brengen.

​De man en vrouw uit het Amerikaanse Kentucky trouwden op eerste kerstdag 1955. Ze waren ruim acht jaar samen en kregen vijf kinderen, maar omdat Harold te veel tijd aan zijn werk besteedde ging het stel uit elkaar. "De scheiding was 100 procent mijn fout", zegt Harold tegen een lokale krant.

Na hun huwelijk trouwden Lillian en Harold opnieuw, maar beide partners zijn inmiddels overleden. Eind vorig jaar ontmoetten de twee elkaar tijdens een familiereünie. Lillian en Harold besloten daar om gewoon nog een keer in het liefdesbootje te stappen.

Tekst gaat verder na tweet 

"Ik denk dat we de liefde eigenlijk nooit zijn verloren. We besloten daarom om de laatste kilometer samen af te leggen", zegt Harold. Lillian kijkt uit naar het huwelijk en weet al precies wat ze aantrekt: "Het wordt een lange witte jurk met lavendelbloemen erop."

Harold heeft geleerd van zijn vorige huwelijken en zegt dat hij het nu anders aan zal pakken: "We doen wat we maar willen, wanneer we het willen. Ik zal haar overal mee naartoe nemen."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Editie NL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore