EditieNL

Bassie en Adriaan naar Netflix? 'Nog steeds dagelijks een uur bezig met fanmail'

30 maart 2018 10:49 Aangepast: 30 maart 2018 22:11
Misschien is dit straks op Netflix te zien Beeld © 3FM

ALLEMEMACHIES! Bassie en Adriaan komen naar Netflix. Tenminste, als het aan duizenden Nederlanders ligt. Met een speciale Facebook-actie maken zij zich namelijk hard voor de komst van de clown en de acrobaat naar de populaire streamingsdienst.

Het initiatief van de actie komt van Bassie en Adriaan-fan Alex Ieden. In een tweet vroeg hij aan Netflix hoeveel retweets ervoor nodig waren op om de clown en de acrobaat op Netflix te krijgen. 

tekst gaat verder onder de tweet

Netflix laat in een antwoord weten: "We hebben het even aan Bassie zelf gevraagd, maar hij is er nog niet helemaal uit." 

3FM dj's Ramon Verkoeijen en Mark van der Molen proberen Netflix nu te overtuigen om de clown en de acrobaat toch naar de streamingsdienst te krijgen. En zijn daarom de speciale Facebookpagina Bassie en Adriaan op Netflix gestart. De pagina heeft inmiddels meer dan 7.000 likes.

Adriaan is enthousiast

Adriaan vindt het een goed idee, laat hij weten in een interview op 3FM. "Via onze manager is er al contact geweest met Netflix, maar ze vinden de beeldkwaliteit niet goed genoeg." 

Maar dat argument vind de acrobaat onzin. "Als je een stripverhaal leest met de allermooiste tekeningen, maar het is toch een slecht verhaal. Dan is het toch een slechte strip. Maar als je een goed verhaal hebt, dan maakt de kwaliteit niet uit."

Nog steeds populair

Om de kijkersaantallen hoeft Netflix geen zorgen te maken. Adriaan wordt na al die jaren nog steeds veel benaderd door fans. "Ik ben nog elke dag een uurtje kwijt met fanmail beantwoorden, dus we zijn nog steeds erg populair."

Het hele interview met Adriaan op 3FM

Videoland

Mocht Netflix niet over de brug komen dan is er gelukkig voor alle fans nog altijd de streamingsdienst Videoland. Daar staat bijna het complete oeuvre van Bassie en Adriaan al op.  

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore