EditieNL

Vrouw kruipt tas achterna in bagagescan op Chinees treinstation

13 februari 2018 17:51 Aangepast: 27 februari 2018 06:19
De röntgenfoto van de vrouw en tassen. Beeld © Pear Video

Een Chinese vrouw was zo bang dat haar spullen zouden worden gestolen, dat ze bij de veiligheidscontrole samen met haar tas op de bagageband sprong. Dat zorgde voor horrorachtige beelden.

Miljoenen Chinezen maken de komende tijd extra veel reisuren omdat ze op weg zijn naar huis voor het nieuwe jaar, dat volgens de Chinese kalender op 16 februari begint. Op een treinstation in de Chinese stad Dongguan viel een vrouwelijke reiziger het afgelopen weekend extra op.

Tussen de tassen

De vrouw weigerde haar tas alleen te laten toen ze door de veiligheidscontrole moest. Volgens lokale media zou ze bang zijn geweest dat haar spullen werden gestolen. Ze sprong met haar tas op de band en maakte zich zo klein mogelijk om in het apparaat te passen. Op de röntgenfoto's van de voorbijkomende bagage zagen medewerkers van de douane de vrouw ineens tussen de tassen zitten.

Miniatuurvoorbeeld

Camerabeelden

De foto's laten weinig aan de verbeelding over. Naast de inhoud van allerlei tassen is ook het hele skelet van de vrouw volledig zichtbaar. Op camerabeelden van de beveiliging is te zien hoe ze na haar tocht door de bagagescan rustig van de band afspringt en wegloopt met haar handtas en koffer om haar reis te vervolgen.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

`