EditieNL

Eigenaar seksshop dreigt foto van vibratordief online te zetten

13 februari 2018 11:00 Aangepast: 26 februari 2018 23:51
Beveiligingsbeelden Beeld © Pretty Shop

De vibrator hoeft hij niet terug, maar de 200 euro die het speeltje waard is wel. Peter Kee van de Pretty Shop in Winterswijk plaatste een nu nog onherkenbare foto van de dief op zijn website. Als hij het geld morgen nog niet heeft, zal hij een duidelijkere foto online zetten.

'Discretie bieden wij al 48 jaar! Maar als je spullen pikt stopt dit zelfs voor ons. Betaal voor Valentijnsdag 14 februari.' Als je de website van de Pretty Shop uit Winterswijk bezoekt kun je niet om het dreigement heen: de vibratordieven krijgen nog één kans om het geld terug te brengen.

Als dat niet gebeurt, zal eigenaar Peter Kee een herkenbare foto van de dief op zijn site zetten. Daar schrijft hij: "Het is niet netjes als je iets meeneemt zonder te betalen. De vrouw leidde me af bij de toonbank, de man nam 'm mee. Het gaat om een vibrator van bijna 200 euro, een hele speciale, de womanizer."

Verboden

​Als Peter de dader herkenbaar op zijn website zet, dan heeft de verdachte het recht om aangifte te doen van smaad of privacyschending, zegt een woordvoerder van de politie tegen Editie NL. "Met sociale media en winkeldiefstallen zien we vaker vergelijkbare oproepen aan verdachten om zich te melden. Dit is niet wat we als politie steunen of propageren."

In Nijmegen en Den Bosch werden vorig jaar op een vergelijkbare manier seksspeeltjes gestolen. Of het in dit geval om dezelfde dieven gaat, is niet bekend.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Editie NL
`