Ga naar de inhoud
EditieNL

Video: klanten bijna op de vuist vanwege uitverkoop Nutella

De uitverkoop veroorzaakte een grote chaos. Beeld © Twitter

Een hoge korting is meestal nog geen reden om elkaar in de haren te vliegen, maar wel als het om Nutella gaat. Een uitverkoop van de chocopasta in de Franse supermarkt Intermarché zorgde vandaag voor een enorme chaos.

Op beelden, die op Twitter snel worden verspreid, is te zien hoe tientallen mensen zich verzamelen rond de stapel Nutella-potten in de supermarkt. De grote potten kosten vandaag 1,50 euro in plaats van 4,50 euro, een korting van 70 procent.

Nooit eerder meegemaakt

En dat zorgde voor een grote chaos in de winkel. “We probeerden tussen de klanten in te komen, maar ze duwden ons weg”, zegt een medewerker volgens Het Laatste Nieuws. Ook in een andere winkel was het raak. “Ze begonnen bijna te vechten. Dit heb ik in zestien jaar nooit eerder meegemaakt."

Heel lang heeft de onrust niet geduurd, binnen een kwartier was de volledige voorraad Nutella-potten uitverkocht. Sommige mensen waren zelfs al een dag voor de uitverkoop langsgekomen, om potten ergens anders in de winkel te verstoppen. De beelden zorgen in ieder geval voor veel hilariteit op social media.

 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl: