EditieNL

Droombaan: prins Harry en Meghan zoeken een communicatie-assistent

23 januari 2018 15:18 Aangepast: 16 februari 2018 00:29
Beeld © ANP

Heb je je droombaan nog niet gevonden? En ben je gek van het Britse koningshuis? Dan is er goed nieuws voor je: prins Harry en zijn verloofde Meghan zoeken een communicatie-assistent(e).

Als assistent van de 'royal family' heb je het niet verkeerd. Als je voor de functie wordt aangenomen, ben je verzekerd van een eigen kamer in Buckingham Palace. Ook mag je mee op buitenlandse tripjes, mag je tuinfeesten organiseren én krijg je maar liefst 33 vakantiedagen. 

Voorbereidingen voor het huwelijk

Maar natuurlijk moet er ook werk verricht worden. Je wordt deel van het communicatieteam van de familie. Dit wil zeggen dat je het werk én de waarde van het koningshuis promoot voor een wereldwijd publiek. En zo moeilijk kan het niet zijn om prins Harry en Meghan te promoten, toch?

Daarnaast onderhoud je de sociale media-kanalen, schrijf je artikelen en stuur je persberichten uit. Als kers op de taart ga je ook nog eens voorbereidingen treffen op de bruiloft van de eeuw: je mag je namelijk bezighouden met verlovingscontracten en inhuldigingen. 

Solliciteren?

De vacature staat op LinkedIn. Je zou de functie 12 maanden moeten vervullen: van april 2018 tot april 2019 in City of Westminster. Geïnteresseerd? Dan kun je hier solliciteren! 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van