Ga naar de inhoud
EditieNL

Mannelijke seksrobot komt eraan: 'Je kunt ermee knuffelen en hij spreekt je niet tegen'

Een van de toekomstige seksrobots. Beeld © Instagram/RealDoll

In vrouwelijke vorm waren ze er al langer, maar nu komt hij er ook in mannelijke vorm: de seksrobot. Een Amerikaans bedrijf brengt eind dit jaar een mannelijke seksrobot op de markt, inclusief een 'bionische penis.'

Je moet hem even opladen, maar zodra de seksrobot uit het stopcontact is kan hij zolang doorgaan als jij wilt, vertelt Matt McMullen, de directeur van Realbotix aan The Sun. Daarnaast heeft de robot een bionische penis, die volgens McMullen "beter voelt dan een vibrator."

Sky is the limit

Niet alleen komt de seksrobot met alle mogelijke huids- en haarkleuren, met behulp van een app kunnen vrouwen hun plastic compagnon helemaal aanpassen aan hun eigen wensen. De persoonlijkheid van de robot kan worden ingesteld, waardoor hij altijd de juiste dingen zegt en doet. Daarnaast staat de grootte van zijn geslachtsdeel niet vast, ook dat mag de vrouw kiezen. "De sky is the limit", verzekert McMullen. 

Artikel gaat verder na de foto

 

Shop shot #realdoll

Een bericht gedeeld door RealDoll (@abyssrealdoll) op

De seksrobot is niet goedkoop, de plastic bedpartner moet tussen de 9000 en 12000 euro kosten. Maar volgens McMullen is de vraag groot, ook omdat de seksrobot na de daad niet meteen weer in de doos hoeft. "Veel vrouwen willen juist een seksrobot als vriend, een waarmee ze tijd kunnen doorbrengen en mee kunnen praten."

Meer dan een seksrobot

Of vrouwen ook echt warm gaan lopen voor de seksrobot weet seksuoloog Goedele Liekens niet. "Zeker voor vrouwen zal seks niet de hoofdreden zijn om zoiets te kopen. Maar vergeet de mannelijke klanten niet, ook voor hen kunnen deze knappe jongens ook heel aantrekkelijk zijn."

Liekens ziet wel voordelen van de seksrobot. "Hij spreekt je niet tegen, is nooit agressief. Het is een beetje als een huisdier, alleen kan je deze nog meer kneden naar je eigen voorkeur."

Daarnaast is een seksrobot meer dan alleen een vibrator met een lichaam eraan, stelt Goedele. "Ze noemen het een seksrobot, maar het is eerder een vorm van gezelschap. Mensen praten ertegen, slapen ermee in bed en knuffelen ermee. Dat doen de meesten niet echt met hun vibrator."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's.