EditieNL

Winnaar Staatsloterij geeft 30 miljoen euro weg: 'Ik zou liever de tijd terugdraaien'

03 januari 2018 16:25 Aangepast: 04 januari 2018 05:01
Archieffoto.

Het winnen van de loterij is een droom van veel Nederlanders. In een klap multimiljonair zijn kan je hele leven veranderen, maar de winnaar van de Oudejaarsloterij zit daar helemaal niet op te wachten: "Liever zou ik de tijd terugdraaien."

Tegenover het Brabants Dagblad vertelt de 62-jarige Tilburger dat zijn leven niets is veranderd sinds hij een paar dagen geleden dertig miljoen euro won bij de oudejaarstrekking van de Staatsloterij.

Niets nodig

"Ik heb zelf niets nodig", vertelt de man, die op 2 januari gewoon weer aan het werk is gegaan bij het garagebedrijf waar hij werkzaam is. De enorme geldprijs heeft hij aan zijn twee kinderen gegeven, voor wie hij elk jaar een lot kocht. 

"Ik heb zelf niets nodig, ik zou liever de tijd een jaar terugdraaien. Daar ruil ik dit lot graag voor in", verzucht hij tegenover de krant. De man verloor zijn vrouw afgelopen zomer en zegt een vreselijk jaar te hebben gehad. De man wil dan ook anoniem blijven en zijn afleiding zoeken in werk. "Ik wil niet van iedereen telefoontjes krijgen, dan verscheur ik het lot nog liever", besluit hij.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

`