EditieNL

Hond eet fietstas leeg, baasje legt briefje en vijf euro neer

28 december 2017 17:28 Aangepast: 28 december 2017 21:51
Beeld © San Zen van Damme

Sandra van Damme en een vriendin dachten een heerlijke Libanese wrap te kunnen gaan eten na hun boswandeling. Ze hadden deze voordat ze gingen wandelen gekocht en in de fietstas gelegd. Maar toen ze bij de fietsen aankwamen, waren de wraps opgegeten door een hongerige viervoeter.

"We hadden eerst boodschappen gedaan, die zaten in onze fietstas", vertelt Sandra aan PZC. "Toen we na een paar uur terugkwamen, zagen we de wraps half opgegeten liggen. Ik dacht: wat is dit nou? Er zitten toch geen wilde dieren in het Poelbos?"

'Excuses!'

Maar hun vragen werden al gauw beantwoord dankzij een briefje in de fietstas. "Excuses, mijn hond heeft zich tegoed gedaan aan lekkers uit uw fietstas", stond er op het briefje geschreven. Bij het briefje zat ook een biljet van vijf euro. "Ik hoop dat u hiermee nieuwe boodschappen kunt halen."

"Geweldig", zegt van Damme. De vijf euro had van haar niet gehoeven. "Ik had een grijns van oor tot oor!" Wie het briefje schreef, weet ze niet omdat er geen naam op het briefje stond. "Maar als diegene zich meldt, krijgt hij of zij een bos bloemen. Voor de eerlijkheid."

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

`