Gezin

Meester Jack doet emotionele oproep voor zieke leerling: 'Nederland, stuur een kaartje'

18 december 2017 09:48 Aangepast: 18 december 2017 16:00
Beeld © Facebook

Tamer uit Steenwijk kon dit jaar geen Sinterklaas vieren in zijn klas. De jongen heeft kanker en moet twee keer per week voor chemotherapie naar Groningen. Om hem te steunen in deze moeilijke periode roept zijn leraar, Jack Engelen, Nederlanders via Facebook op om Tamer zoveel mogelijk kaartjes te sturen.

In een veel gedeelde Facebook-post legt meester Jack uit waarom iedereen een kaartje naar Tamer moet sturen. "Ik ben bij Tamer langs geweest en zag dat hij enorm opbloeide van kaartjes, ballonnen, en andere leuke attenties!"

Volgens meester Jack is Tamer uit groep 3 als 'een hele lieve gezellige jongen' en moet hij de komende twee jaar nog vanuit Steenwijk naar het Universitair Medisch Centrum in Groningen voor behandelingen. 

De meester besluit zijn oproep als volgt: "Zullen wij er voor zorgen dat deze topper zich deze maand december niet druk hoeft te maken over zijn behandeling maar zich druk moet maken om het lezen van kaartjes en het openen van leuke attenties?" 

Kaartje sturen?

Ook een kaartje sturen naar Tamer? Dit kan naar het onderstaande adres.

KC Willem Alexander
tnv Tamer
Admiraal de Ruyterstraat 6
8331 RV Steenwijk

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

`