EditieNL

Hulpagent Fred (54) benoemd tot inspecteur bij Rotterdamse politie

01 november 2017 17:34 Aangepast: 01 november 2017 17:37
Fred (L) en een agent. Beeld © Twitter

De politie kan soms best wat hulp gebruiken bij alledaagse werkzaamheden. Gelukkig heeft de politie in de Rotterdamse wijk Charlois hulp van hulpagent Fred, die als dank daarvoor een speciale promotie kreeg.

De 54-jarige Fred helpt de politie regelmatig met allerlei klusjes. Zo flyert hij fanatiek mee bij voorlichtingsacties en houdt hij goed in de gaten of hij boeven in de buurt ziet, schrijft RTV Rijnmond.

Fred was al benoemd tot hulpagent en brigadier, maar het plaatselijke politiekorps is hem zo dankbaar dat hij vandaag een extra promotie kreeg.

'Mooi en dienstbaar'

Op de beelden die de politie deelde is te zien hoe de stralende Fred nieuwe strepen op zijn jas krijgt gespeld. Op de vraag wat hij wil worden antwoordt hij vrolijk 'brigadier', maar omdat hij dat al is krijgt hij als nieuwe functie 'inspecteur'.

De promotie van Fred gaat inmiddels het internet over en kan op veel positieve reacties rekenen. "Oprecht en mooi, dat is ook zeker dienstbaar! Complimenten!" schrijft iemand.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

`