EditieNL

Verslaafd aan AliExpress: 'Ik verwacht nog 52 pakketjes van ome Ali'

22 november 2016 18:30 Aangepast: 22 november 2016 21:09
Yes, weer iets besteld! Beeld © iStock

Het is nóg goedkoper dan H&M en met één muisklik heb je alles gekocht, van gadgets en sieraden tot kleding en make-up: de webshop AliExpress is een grote hit, ook in Nederland. Wij vroegen de volgers van onze Facebookpagina wat AliExpress voor hen betekent, en dat hebben we geweten. Hieronder de mooiste reacties.

Altijd feest

Voor Chantal Neijenhuis Veltman betekent AliExpress dat het altijd feest is. "Ik verslaafd aan ome Ali? Neee! Ik steek alleen iedereen aan. Het is hier in huis het hele jaar door Sinterklaas en Kerst, ik ben altijd weer benieuwd als de postbode eraan komt."

Fitte postbode

De postbode van Jolly Seinstra-Been is minder enthousiast als ze Jolly's huis weer aan moet doen. "Onze postbode is niet zo blij met al die kleine pakketjes, ze moppert nog wel eens." 

'Ome Ali zorgt er sowieso voor dat de postbezorgers in Nederland fit blijven. "Als ik bestel zijn het meestal 20 pakketjes in 1 keer", schrijft Melissa Langendijk. "Er is elke dag wel wat op te vinden voor me, ik heb er nooit genoeg van!" 

Baas boven baas

Wie denkt dat twintig pakketjes veel is: het kan erger. Tessa Kurver verwacht nog 52 pakketjes van 'ome Ali' en zogenaamde A3-member Meriam maria Speksnijder heeft al 165 dingen besteld bij de webshop. "Als er iemand een expert is..."

Wat bestellen ze dan, al die AliExpress-fans? Pruiken, hondenkleding en 'diamond pictures', om maar wat voorbeelden te noemen. Dat laten ze graag aan ons zien.

Hand op de knip

Helaas groeit het geld niet aan de bomen en dus moeten de Ali-lovers soms even afkicken van het shoppen. Zo ook Linda de Vries. "Momenteel even de hand op de knip, en dan wachten tot mijn 40 pakketjes geleverd zijn", schrijft ze. 

Ali, wie is dat?

Is er dan niemand die géén fan is van AliExpress? Jawel hoor, Selma Rijpkema bijvoorbeeld. "Alie wie? Nou... nog nooit van gehoord eigenlijk..ben ff gaan kijken daar, zie dat t een webshop is. Goh... kun je daar aan verslaafd raken? Ik hou t wel bij fb verslaafd!"

Ook meepraten? Dat kan op onze Facebookpagina: 

Zelf verslaafd aan AliExpress? Op Facebook vind je lotgenoten in de besloten groep AliExpress Super Koopjes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore