EditieNL

Student krijgt schrik van zijn leven: 'Ik moest plassen en er zat een tarantula naast de wc'

16 december 2016 17:45 Aangepast: 07 november 2018 01:07
Beeld © iStock

Student Caius Tabber dacht in zijn studentenhuis rustig naar de wc te gaan, maar hij kreeg de schrik van zijn leven: er zat een enorme tarantula op de vloer van het toilet.

"Ik moest plassen en er zat een fucking tarantula naast de wc", vertelt Caius Tabberer aan studentenkrant The Tab. "Niet iets wat je verwacht als je gewoon wilt plassen." Caius woont in een groot studentenhuis met een gedeelde wc. 

In eerste instantie dacht hij dat iemand het beest voor de grap had achtergelaten, maar er waren geen feesten of iets dergelijks geweest de dag ervoor. De student heeft de beveiligers van zijn campus geroepen, en gelukkig had één van hen ervaring met dit soort spinnen. Hij heeft het beest gevangen en in een plastic bakje gestopt. 

Yolandi Lee Ven Sloan

Caius heeft uiteindelijk de eigenaar gevonden door een filmpje van de spin op Facebook te zetten. Het bleek een studente te zijn die in hetzelfde gebouw woont, genaamd Georgia. Ze verklaarde een paar dagen naar haar ouders te zijn, en die wilden de tarantula niet in huis hebben. Dus heeft ze de spin maar in haar kamer achtergelaten. Het beest blijkt door het trappenhuis, en langs 24 kamers te zijn gelopen voordat hij bij het toilet uitkwam. 

Op dit moment is de spin nog steeds bij één van de beveiligers, die zal ervoor zorgen tot Georgia weer terug is. Caius kan er inmiddels wel om lachen. Hij heeft zelfs een eigen facebookpagina voor de spin aangemaakt. Hierop heeft hij het beest 'Yolandi Lee Ven Sloan' genoemd, en 'web designer' als beroep gegeven. De spin heeft inmiddels 133 vrienden.  

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`