EditieNL

Dit is de nieuwe smartphone van Aldi

27 augustus 2012 19:31 Aangepast: 27 augustus 2012 20:07

De zeer populaire Wolfgang-smartphone van Aldi krijgt snel een opvolger. De Wolfgang AS43D2. Wordt dat weer zo'n succes?

Het nieuwe toestel gaat vanaf 1 september in de verkoop. De belangrijkste weetjes: het toestel heeft een 4,3 inch scherm, draait op Android 4.0 en kost slechts 179 euro.

Wordt het een succes?

Hoe goed deze nieuwe Aldi-smartphone is, is nog even afwachten. Volgens Aldi was het vorige model, de Wolfgang AS43D, die in april werd uitgebracht een zeer groot succes. De verwachtingen zijn ook nu weer hoog gespannen.

Toestel-facts

Nu dus de opvolger, de Wolfgang AS43D2. De smartphone beschikt verder over gps, een 5 megapixelcamera met flitser aan de achterzijde, een 1,3 megapixelcamera aan de voorzijde om te videobellen.

Het gave aan het Wolfgang-toestel is dat Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) erg op Vanilla Android - Android zoals Google het graag ziet - is gebaseerd. Zo heb je geen last van voorgeïnstalleerde apps (ook wel bloatware) genoemd.

LEES OOK:

Aldi smartphone heel snel uitverkocht

Aldi komt met budget Ipad

Aldi-facts

Aldi komt met een nieuwe smartphone:Wolfgang AS43D2.

Het nieuwe topmodel van Wolfgang, het smartphone-merk van Aldi, heeft een 4.3 inch scherm en draait op Android 4.0

De smartphone beschikt verder over gps, een 5 megapixelcamera met flitser aan de achterzijde, een 1,3 megapixelcamera aan de voorzijde om te videobellen

Aldi heeft ook een budget iPad. De budget-iPad gaat 349 euro kosten. De Medion Life Tab beschikt over een 10.1 inch LCD Display en optioneel 3G.

Vanaf 14 april verkoopt Aldi de Wolfgang AS43D.

Deze dualsim-smartphone met 4.3 inch scherm, 5 megapixelcamera en Android 2.3 Gingerbread krijgt een vriendelijke prijs mee, zoals we van Aldi gewend zijn. Het toestel zal voor 179 euro te koop zijn.

MEER EDITIE NIEUWS: /components/actueel/editienl/nieuws/1001-08-2012article

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`