EditieNL

Anti-katerpleister: nooit meer een kater

01 november 2012 10:38 Aangepast: 01 november 2012 11:07

Houd jij wel van een borreltje, maar ben je die hoofdpijn, misselijkheid en droge mond de dag erna zo zat? Dan is er nu een oplossing!

De Amerikaanse plastisch chirurg Leonard Grossman brengt de Bytox Hangover Prevention Patch op de markt. Deze pleister zorgt ervoor dat je nooit meer een kater krijgt.

Pleister

De anti-katerpleister werkt net als de nicotinepleister. Je plakt de pleister op voordat je gaat drinken en de dag daarna haal je hem er weer af. Als het goed is sta je dan 's ochtends weer fris en fruitig naast je bed. De pleister zou voorkomen dat de balans in het lichaam verstoort wordt door de grote hoeveelheid alcohol. Ook zou de Bytox-pleister vol vitamines en zuren zitten.

Rihanna

Volgens gebruikers van de pleister werkt het erg goed. Zelfs na een Martini of 10 was er geen sprake van een kater de dag daarna. Ook schijnt dat Rihanna zich geregeld met de ingrediënten van de pleister laat inspuiten na een avondje doorhalen, dan moet de pleister wel werken natuurlijk.

Drinken zonder gevolgen?

Tegen een kater helpt de pleister dus wel, maar vergis je niet: de pleister zorgt er niet voor dat je niet dronken wordt. Genante situaties worden niet voorkomen met het pleistertje op de arm, trap daar dus niet in.

Kosten

Wie de pleisters helemaal ziet zitten, moet er wel wat geld voor over hebben. De pleisters gaan per setje van vijf, voor €16 over de toonbank. De dag daarna kan je dan wel weer vol energie aan het werk, om de gemaakte kosten terug te verdienen...

LEES OOK:

Nooit meer dronken dankzij nieuwe pil

'Dronken baby' is internethit

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore