EditieNL

'Koop onze exclusieve modellen!': Hilarische reclame dierenasiel gaat viral

06 januari 2017 09:37 Aangepast: 06 januari 2017 09:58
Paul weet de katten goed te verkopen. Beeld © YouTube

Tegenwoordig worden er miljoenen euro´s gepompt in de meest flashy reclamespotjes. Een filmpje van een lokaal dierenasiel in het Amerikaanse Atlanta laat zien dat het ook een stuk goedkoper, maar minstens zo leuk kan.

Het hilarische spotje, dat inmiddels het internet over gaat, doet denken aan een mix tussen een Tell Sell-reclame en een heel fout spotje voor een autodealer. Paul Preston, een makelaar uit de buurt en een bekende van de eigenaars, speelt dan ook overtuigend de rol van aalgladde verkoper, die iedereen zijn harige vrienden wil verkopen. 

Kitty Kommercial

Uiteraard komen ook de katten uit het asiel veelvuldig voorbij in het de 'Kitty Kommercial'. Ze worden 'geïnterviewd', ze geven Paul high fives en laten zich gewillig filmen terwijl ze zich aan het schoonmaken zijn. "En vraag vooral eens naar onze exclusieve modellen, die alleen verkrijgbaar zijn bij Furkids Atlanta", aldus Paul.

Viral

Het idee voor het spotje kwam van de zus van Paul, die het hele spotje zelf heeft gefilmd. De schade: nul euro en een 'draaidag' van slechts 30 minuten. En die bescheiden aanpak blijkt een gouden greep: inmiddels hebben duizenden mensen de video al gezien. Dat zal ongetwijfeld resulteren in een nieuw huis voor een aantal van de katten van Paul. 

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks livestreams, artikelen, video's en foto's. 

Meer op editienl.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore