EditieNL

Chewbacca Mom 2.0: Amerikaanse bevalt met Chewbacca-masker op

09 januari 2017 11:19 Aangepast: 09 januari 2017 11:30
Katie heeft een wel heel bijzondere bevalling. Beeld © Facebook

Een bevalling is over het algemeen niet het moment om grapjes te maken, maar de Amerikaanse Katie wist er toch iets hilarisch van te maken. Ze droeg een Chewbacca-masker op haar kraambed, en de beelden daarvan gaan het internet over.

"Dat ik moeder word, betekent nog niet dat ik volwassen moet worden", schrijft Katie Stricker Curtis bij de video, die al bijna 100.000 keer is bekeken op Facebook. Op de beelden is te zien hoe Katie kermend van de pijn op een ziekenhuisbed ligt. De geluiden veranderen door de stemvervormer in het Chewbacca-masker echter in Shyriiwook, de taal van het Star Warspersonage.

Beste kerstcadeau

Katie kreeg het masker met kerst. "Neem het leven niet te serieus, dit is echt het beste kerstcadeau ooit", aldus Katie, die uit Detroit komt. En die houding wordt door veel mensen gewaardeerd, op Facebook krijgt Katie veel lof voor haar humoristische benadering van haar bevalling.

Chewbacca-mom

Het is niet de eerste keer dat dit Chewbacca-masker viral gaat. In mei 2015 deelde Texaanse Candace Payne een livestream op Facebook, waarin ze gierend van het lachen met een Chewbacca-masker in de auto zat. In een mum van tijd werd deze video van de 'Chewbacca Mom' meer dan 50 miljoen keer bekeken.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks livestreams, artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore