EditieNL

Het ouderlijk huis van Trump en 5 andere bijzondere Airbnb's

10 augustus 2017 10:26 Aangepast: 13 november 2017 07:41
Je kunt nu in Trump's oude bed slapen. Beeld © Airbnb

Heb je een ticket naar New York geboekt en weet je nog niet waar je moet slapen? Dan kun je ervoor kiezen in het ouderlijk huis van president Donald Trump te slapen, dat gewoon op Airbnb blijkt te staan. Het is een van de vele bijzondere huurhuisjes op de site.

Het huis, dat door de vader van Trump is gebouwd, is op zich niet heel bijzonder. Het betreft een vrijstaand huis met vijf slaapkamers, waar 20 gasten in kunnen. Maar het is onmiskenbaar het huis waar Trump is opgegroeid, want de hele inrichting en alle foto's zijn behouden. Er staat zelfs een kartonnen foto van 'The Donald' in het huis!

The New York Times maakte al eens een 360-video van het ouderlijk huis van Trump:

Voor ruim 600 euro per nacht kun je terecht in dit bijzondere huis. Maar er zijn nog veel meer bijzondere adresjes waar je kunt overnachten.

Als een ster op het water

Thumbnail

Relaxen op een jacht alleen voor sterren en professionele voetballers? Nee hoor, want ook via Airbnb kun je op een heus jacht slapen. Voor 129 euro per nacht krijg je een studio op de 'Tasmania', die op enkele minuten lopen van het centrum van Amsterdam ligt. Toegegeven, het is niet Cannes, maar door het dakraam in dit stulpje heb je ook uitzicht op de sterren.

IJzig mooi uitzicht

Thumbnail

Als je liever de natuur ingaat is dit moderne appartement op IJsland echt een aanrader. Het stulpje is modern en comfortabel, de uitzichten vanaf het terras onbetaalbaar. Toch kun je hier al zitten voor 170 euro per nacht. 

Je kan de boom in!

Thumbnail

Sommige mensen raken het kind in hun nooit kwijt, maar dat hoeft ook niet als je overnacht in een boomhut. In het piepkleine hutje op drie meter boven de grond past net een bed, maar dan heb je wel mooi uitzicht over de natuur van Andalusië. Er zit geen toilet in het hutje, maar wel een zwembad waar je zo in mag.

Wonen als een filmster

Thumbnail

Deze cottage doet heel Europees aan, maar staat midden in Los Angeles. En het heeft geschiedenis, want dit schattige huisje is ooit gebouwd door filmster Charlie Chaplin voor zijn personeel. En ook daarna bleef het filmsterren aantrekken, want ook Marilyn Monroe en Patrick 'McDreamy' Dempsey uit Grey's Anatomy hebben hier geslapen.

Plek voor iedereen

Thumbnail

Heb je een heel grote groep en wil je toch via Airbnb een verblijf vinden? Dan kun je in Haarlem een heel hostel huren. In de twaalf kamers in het hostel kunnen in totaal 55 (!) mensen terecht. Met 2350 euro per nacht is dit een van de duurste Airbnb's in Nederland, maar dat bedrag kun je natuurlijk 'op z'n Hollands' verdelen.

Mis niets meer van Editie NL: like ons op Facebook. Dagelijks livestreams, artikelen, video's en foto's. 

Meer op rtlnieuws.nl:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van