We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

18 april 2012

Albayrak moet terugbetalen

Albayrak moet terugbetalen

Ze heeft niet echt haar dag: Nurten Albayrak. Op staande voet ontslagen en nu moet ze ook nog eens haar té veel verdiende salaris inleveren.

Althans, dat vindt de PVV. De partij van Wilders wil dat minister Gerd Leers van Immigratie en Asiel het te veel verdiende geld terugeist van de voormalig directeur van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA)

Auto

Albayrak zou volgens de gedoogpartner niet alleen haar te veel ontvangen salaris terug moeten betalen, er zou ook aangifte tegen haar gedaan moeten worden wegens fraude. "Als je een dure dienstauto privé rijdt en dat probeert te verdoezelen dan moet worden uitgezocht of dat strafbaar is" stelt de PVV.

Onderzoek

Albayrak werd op staande voet ontslagen na het verschijnen van een zeer kritisch onderzoeksraport naar haar functioneren

LEES OOK:

'Nederlandse Breivik-imitator opgepakt'

'KPN blundert met actie'

'Nieuw: online patiëntendossier'

/components/actueel/editienl/nieuws/ 10 article
Topnieuws