We zien dat je waarschijnlijk onze advertenties blokkeert. RTLNieuws.nl heeft de inkomsten uit advertenties nodig om goede, onafhankelijke verhalen te blijven maken. Ook kan het zijn dat door het gebruik van een adblocker bepaalde functies op de website niet goed werken. Maak je een uitzondering voor onze pagina's? Voor meer informatie, klik hier.
Menu Zoeken Mijn RTL Nieuws

RTL | Volg het nieuws terwijl het gebeurt

05 mei 2012

Actie om okselhaar (weer) hip te maken

Actie om okselhaar (weer) hip te maken

Mannen opgepast. Er loopt een vrouw rond die het nodig vindt om haar overtollige haargroei te propaganderen én andere vrouwen te overtuigen om het haar te laten staan.

Als het aan de 18-jarige Emer o'Toole ligt, loopt straks de gehele vrouwelijke bevolking met bossen schaam- en okselhaar. Zo trots als een pauw is de studente uit Dublin met de beslissing om zich niet meer te scheren.

Aan iedereen die het wil zien, toont ze haar harige oksels en benen.

Vol met dons

De studente besloot 18 maanden geleden om nooit meer een scheermes aan te raken. Volgens haar wordt er te veel druk op vrouwen gelegd met de, volgens haar, ‘kunstmatige geslachtsnormen’.

TV-programma's

De studente doet haar oproep in allerlei tv-programma's, zoals in het populaire programma This Morning. Naast haar zat Michelle Devine, een eigenaresse van een schoonheidssalon. Zij walgde werkelijk van het harige grietje naast haar.

Beeld! hiernaast.

BEKIJK OOK:

VIDEO: Zonnebank-moeder laat kind verbranden

VIDEO: De smerigste tv-rochel ooit

VIDEO: Autistische jongen is pianotalent

Het filmpje MEER EDITIE NIEUWS /components/actueel/editienl/nieuws/1001-05-2012article
Topnieuws