Z First

HTC presenteert nieuw toptoestel

12 januari 2017 07:56 Aangepast: 29 juli 2017 05:30

Goedemorgen! Dit speelt vandaag:

Elke ochtend als eerste deze update in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Z First nieuwsbrief.

Blendle lanceert 'de Netflix voor journalistiek'. De online krantenkiosk presenteert vanavond voor het eerst een abonnement. Klanten kunnen voor 10 euro per maand een speciale selectie lezen die geselecteerd wordt op basis van hun voorkeuren. Het bedrijf richt zich met Blendle Premium vooral op jonge mensen die niet per se loyaal zijn aan een individueel krantenmerk. 

Falen is een feestje en idealisme een must, vindt ondernemer Volkert Engelsman. Hij had de meest onrealistische plannen, kwam zijn afspraken niet na, richtte een bedrijf op dat failliet ging, maar kwam er toch. "Als je je hart volgt, kom je vanzelf mensen tegen die je gaan helpen."

HTC presenteert een nieuw toptoestel. Het apparaat gaat 'Ocean Blue' heten en heeft een vierkante cameralens die een beetje uitsteekt, bleek deze week uit uitgelekte informatie. Het uiterlijk doet erg denken aan recente Samsung-toestellen, concludeerde Bright. Net als bij de iPhone 7, ontbreekt een koptelefooningang.

Misschien kan je beter een dagje thuis werken. Het wordt horror op de weg en waarschijnlijk ook op het spoor. Niet alleen gaat het stormen, er wordt vanaf een uur of 3 ook winterse neerslag verwacht. Weggebruikers moeten vanmiddag en vanavond rekening houden met een zware avondspits, zegt Rijkswaterstaat.

Thumbnail

Dit stuk werd gisteren het meest gedeeld:
Wauw: een vrouw uit Californië eist maar liefst 2,2 miljard dollar voor het gebruik van een foto van haar zonder toestemming. Burrito-keten Chipotle hing het plaatje op de muur van verschillende restaurants en daarom vindt ze dat ze recht heeft op de volledige winst van het bedrijf sinds 2006.

Wij vinden dat je dit ook wel even moet lezen:
Waarom klungelen we eigenlijk met cartridges als je zwarte tekst ook kunt branden met speciale lasers in papier, dachten de twee oprichters van Inkless.

En dit heb je gisteravond gemist:
De Rabobank heeft haar 29 procent belang in Achmea afgewaardeerd van 2,5 miljard euro naar 1,8 miljard euro. De bank ziet het toekomstperspectief somber in voor de verzekeraar. Achmea zelf maakt zich minder zorgen en zegt vooral te investeren voor de toekomst.

Dit zou weleens langs kunnen komen bij de koffieautomaat:

Fijne dag!

p.s. De aankomende Tweede Kamerverkiezingen gaan over één belangrijk onderwerp: immigratie, zegt RTL Z-columnist Roderick Veelo. "De kiezers die op 15 maart het verschil gaan maken eisen oprechte ambitie om het asielsysteem door te lichten. De enige partij die ambitie toont staat op één in de peilingen."

Elke ochtend als eerste deze update in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Z First nieuwsbrief.

RTL Z

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Dit is een artikel van